Gastronomisk julemarked hos Cold Hand Winery

Kom til hygge, julestemning og store smagsoplevelser, når Cold Hand Winery slår porten op for det årlige julemarked. Gården er smukt pyntet med gran, lys og ildfade, og alle vineriets prestigefyldte frugtvine står klar til at forkæle gæsternes smagsløg. I årets udgave er der kræset ekstra meget for gastronomien ved hjælp af en jysk pendant til ”Torvehallerne” med luksus-specialvarer til julen fra de bedste madhåndværkere. Alt sammen pakket ind i en varm og hyggelig julestemning.

Oplev ”Den Jyske Torvehal” – et unikt pop-up luksus-madmarked. Her er det BEDSTE af det bedste til julen samlet i ét skatkammer. Udforsk, smag, få en snak med de dygtige producenter og forsød julen med fantastiske specialvarer.
Oplev blandt andre Arla Unika, Humleland, Ømands Bacon, Brænderiet Enghaven og mange flere. Der kan også forudbestilles økologisk fritgående juleand eller gås fra Gothenborg her.

Der vil desuden være æbleskiver & gløgg i vineriets nye smage- og formidlingscenter. Hygge bliver taget til et helt nyt niveau, når vineriet holder forpremiere på det nye unikke center. Blandt store rustikke vintønder og knitrende ildfade vil duften af hjemmelavede æbleskiver, æblegløgg og andre julegodter sprede sig. Selvfølgelig lavet med 'touch' af vineriets lækre frugtvine.

Du kan også nyde gourmet juleplatter fra Norevent, i de hyggelige smagelokaler. Det kan forudbestilles her.

Besøg vineriets stemningsfulde butik, hvor frugtvine og lækre gavekurve til julen er at finde.

Derudover vil der være smagninger af vineriets frugtvine, som er helt uimodståelige til julens hyggestunder.

 

Gratis entré.

Åbningstider / Tidspunkter

15/12/2018 - 16/12/2018 Lørdag, Søndag 10:00 - 16:00

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Haversmosevej 21
8920 Randers NV

Telefon

+45 21642765

Fakta

  • Type

    • Gratis adgang
    • Julemarked
    • Jul

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.79011937
Latitude : 56.51352911