Fussingø Skov

FUSSINGØ SKOV

Fussingø Skov er et smukt område med kuperet terræn. Skovene i Fussingø består af Indskovene og Udskovene, der ligger på meget bakket terræn. Disse skovarealer formodes altid at have været skovområde, hvilket betyder, at der er gamle smukke træer at se. Trods det kuperede terræn er der vandrestier at følge, hvilket skulle gøre udflugter lidt lettere. I skoven er der tilkendegivet forskellige ruter, man kan følge, med gule mærker på træerne.

Ønsker man at prøve kræfter med at overnatte i det fri, er der en primitiv overnatningsplads til fri afbenyttelse. Ved Nørreåen er det muligt at fiske, og i den vestlige ende af Fussing Sø er det tilladt at bade. Ved Fussing Sø er der en mindre, offentlig badeplads med gode bademuligheder. Samtidig er der ved Søen en fin græsplæne med bænke og borde, drikkevand og toiletter (kun i sommerhalvåret), hvilket indbyder til en hyggelig dag med venner og familie.

FUSSINGØ SLOT

I tilknytning til Fussingø Skov finder man Fussingø Slot. Fussingø Slot er et gammelt gods, der omtales så tidligt som 1540, og som indtil 1945 var i privat eje. I dag ejes slottet af den danske stat. Slottet har kun åbent i løbet af året i forbindelse med forskellige arrangementer som udstillinger. Der kan dog aftales gruppeundvisninger for 10-15 personer. Slotsparken er åben for offentligheden året rundt.

Læs mere om Fussingø Skov og omgivelserne her.

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Vasevej 7
8920 Randers NV

Fakta

 • Faciliteter

  • Vandreruter
  • Parkeringsplads for busser
  • Naturvejlederture
  • Naturskole
  • Afmærkede ruter

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.846711
Latitude : 56.473182