Meld dig ind i OplevRanders SMS - HELT GRATIS!

Bliv en del af Randers' nye SMS-tjeneste, hvor du vil blive opdateret på arrangementer og begivenheder i byen, modtage invitationer til events, få værdikuponer og ikke mindst være med i konkurrencer.

12 Cykelruter i Randers og omegn

12 cykelruter i Randers og omegn

Tag på cykeltur med en god historie i cykelkurven. Der er 12 forskellige ture af varierende længde. Turene har forskellige temaer f.eks. “Fjorden rundt” og “Hamlet-ruten” m.fl. God tur!

 

VisitRanders' webshop

VisitRanders' webshop

Tag et kig i vores webshop, som bl.a. rummer billetter til attraktioner, souvenirs, lokale produkter samt ophold i Randers.

Modtag tips til oplevelser - gratis!

Tilmeld dig VisitRanders' nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag:
Tips til oplevelser, gode historier om Randers og gode tilbud. 

Kulturruten Guder & Gåder

Book en Randers Greeter

Book en Randers Greeter

Området omkring Randers by er fyldt med spændende oplevelser og gode historier. Randers Greeters glæder sig til at byde velkommen og tage med på tur. At mødes med en Randers Greeter er ganske gratis.

Bliv Randers Greeter

Bliv Randers Greeter

Vil du være med til at give gæster en lokal oplevelse? Bliv en del af Randers Greeters! Kan du gøre fremmede til venner og vil du dele din interesse og din kærlighed til Randers?

Velkommen til Randers

Randers er særlig kendt for sin smukke natur med Gudenåen og Randers Fjord og for sin lange historie som købstad. Randers rummer en bred vifte af oplevelser for både store og små, og har unikke oplevelser inden for kunst, kultur og historie. Ferie i Randers byder også på hyggelig shopping, lækre madoplevelser og spændende events.

Her på siden finder du inspiration og idéer til oplevelser i Randers og omegn. Ligeledes finder du information om alt fra attraktioner, museer, begivenheder og events til overnatning, restauranter, natteliv, shopping, transport og hvad du ellers måtte have brug for at vide på din tur til Randers.