Besøgscenter - Kyst- og Fjordcentret

Hos os kan du blive våd, få beskidte fingre, komme til at lugte lidt af såvel siv, uld, røg og fisk. Du kan få en ordentlig omgang buksevand i waders, sprøjte vand på din far eller søn med en vandraket. Få vabler af et ildstål, tage på kanotur i den lokale jungle, give en krabbe et håndtryk, bage pandekager i fjorden … vi kan blive ved en hel dag med sjove, utraditionelle og hyggelige familieoplevelser i og med dansk natur.
Har I lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum og hvor I ikke bare skal kigge på – så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.
Tag en god madpakke med eller benyt vores grill. Randers Fjord er et af Danmarks enestående naturområder. Fjorden kan med rette betragtes som Gudenåens floddelta, hvor ferskvand fra Danmarks længste å mødes med saltvand fra Kattegat. I dette møde ligger både Voer Færgested og Danmarks eneste flodhavn Randers.

Du får flere oplysninger på tlf.: 86 48 96 85 eller på vores hjemmeside http://www.kystogfjordcentret.dk.
Vær desuden opmærksom på de mange særarrangementer - hele året. Der kan altid laves aftaler om at åbne Fjordcentret uden for de offentlige åbningstider.

Book billetter til aktiviteter her.

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Voer Færgevej 123
8950 Ørsted

Telefon

+45 86489685

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.235008
Latitude : 56.519441