Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

VisitRanders

VisitRanders er en organisation med 4 medarbejdere. Vi er en forening med 170 medlemmer og 43 partnerskabsaftaler. Vi har en 4-arig samarbejdsaftale 2014-2017 med Randers Kommune. VisitRanders’ formål er at fremme turistlivet i Randers og Omegn og at yde turistmæssig vejledning. Endvidere bidrager vi til, at turismen skaber resultater for Randers. For os er målet klart: i et godt og tæt samarbejde med erhvervet skal VisitRanders åbne for nye markedsmuligheder og definere fælles tydelige målgrupper, der er relevante for de produkter/oplevelser, vi kan tilbyde. På det punkt er vi meget operationelle. 

 

Aktuelle links:

Se vores markedsføringsaktiviteter for 2016 (opdateres løbende)

 

 

.

Markedsføring

Sammen skal vi udvikle og markedsføre fremtidens turismedestination, som er parat til at opfylde gæsternes behov, ønsker og det lille uventede "ekstra".

Med Randers Kommune i ryggen – både med de politisk vedtagne udviklingsstrategier for turisme og med den økonomiske medfinansiering – har vi mulighed for sammen at udvikle og markedsføre Destination Randers i den retning, der giver mest meromsætning. 

 

Læs mere om markedsføringen af Randers som turist- og mødeby via linkene til højre. 

Randers i pressen

Via vores internationale samarbejde med bl.a. VisitDenmarks markedskontorer kan vi tiltrække den udenlandske presse. Yderligere får vi besøg af turoperatører der kommer på produktkendskabstur i området. Sidst, men ikke mindst, er vi naturligvis også i den nationale presse, hvor vi arbejder meget fokuseret på, at udbrede kendskabet til Randers og fortælle de gode historier.  

 

Vi opdatereter løbende med pressemeddelelser og medieomtaler. 

Overnatningstal

Her kan du finde overnatningstal fra Danmarks Statistik for hoteller, campingpladser og lystbådehavne i Randers og omegn.