Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Tag på en ægte tidsrejse

Fredag, januar 8, 2016

En halv times kørsel fra Randers finder du Den Gamle By, der er fyldt med oplevelser fra tre tidsepoker - 1800-tallet, 1920’erne og 1970’erne.

I bindingsværkshusene kan du se, hvordan folk indrettede deres hjem og hvordan håndværkernes værksteder så ud. Du kan også handle i købmandsbutikken fra den tid. På festpladsen kan børnene om sommeren prøve luftgyngerne, karrusellen eller keglebanen eller øve sig i at gå på stylter.

Fra påske til nytår befolkes Den Gamle By af aktører, der levendegør historien. Besøg for eksempel tjenestepiger og karle, husmoderen og præsteenken og hendes datter. Alle er klædt i nøjagtige kopier af historiske dragter.

I 1927-kvarteret ændrer gadebilledet sig med gadebelysning, telefontråde, benzinstander og gavlreklamer. Her kan man handle hos isenkræmmeren og i boghandlen. Det er også i dette kvarter Legetøjsmuseet og telefoncentralen er.

I handelsgaden fra 1970’erne kan du opleve din egen historie. Besøg Pouls Radio og TV- forretning med spolebåndoptagere, grammofoner og Gasolin og Slade-LP’er. Kig ind hos kollektivet, kernefamilien og den ugifte kvindelige skoleinspektør og køb en kop kaffe og kage i konditoriet. Man kan også opleve en gynækologklinik og minimarkedes vinduesudstilling. 

Husk også at opleve Museum Østjylland, Håndværksmuseet, Memphis Mansion, Randers Kunstmuseum og naturligvis Randers Regnskov.

Pris fra kr. 1.155,- v. 2 personer i delt dobbeltværelse. (1 x overnatning samt billetter til Den Gamle By

Du kan booke din overnatning online på følgende steder:

Randers Vandrerhjem

Motel X

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Hotel Randers 

Husk at købe billetter til Den Gamle By

Del denne side