Der er vildt i Randers!

Beerwalk Randers

Klar til jagten på Juvelen fra 10. maj?

Randers er Rock 'n' Roll

Fristelser i Randers

Randers er noget ved musikken

Randers - naturligvis

Randers Regnskov - Tropical Zoo
Beerwalk Randers
Graceland Randers

Danmark - Randers

Randers

Her finder du de største oplevelser til dit besøg i Randers. Hvad enten du er interesseret i Elvis, eksotiske dyr, kunst og historie eller alsidige naturoplevelser - Randers har det hele.

Året rundt er der særlige oplevelser at finde i Randers. Store sportsbegivenheder, shows med rocken og poppens største navne, klassiske koncerter, særudstillinger, foredrag, sommerbio under åben himmel og meget meget mere. Få overblikket her!

I Randers kan man komme helt tæt på fantastiske naturoplevelser, selvom man stadig er inde i byen. Gudenåen giver unikke muligheder for at fiske, sejle med kano og kajak eller bare nyde det rige fugleliv under gåturen langs vandet og ved Vorup Enge.

Pak madkurven og tag på udflugt i Fussingø skovene eller i byens hyggelige parker. I Randers Dyrehave kan man komme helt tæt på kronvildt, og i Doktorparken er der rig mulighed for at fodre ænderne.

På Randers Booking kan du sammensætte dit ophold, så det bliver alt det, du drømmer om. Du kan købe billetter, bestille hotel og oven i købet bestille en madkurv og reservere cykler til turen rundt i den smukke natur omkring Randers.

Hvad har du lyst til i aften? For der er gode chancer for, at du kan finde det i Randers. Byens restauranter mestrer både det traditionelle danske køkken, eksperimenterende og innovativ madkunst og udenlandske menuer.

Randers emmer af historie. Lige fra Niels Ebbesen og mordet på den kullede greve i 1340 til Hvidstengruppens modstand mod den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig.

Her er hyggelige middelaldergader med spændende butikker i de smukke gamle bindingsværkshuse. Gå ikke glip af stjerneruten, som tager dig rundt til byens mest spændende steder.

Kunsten lever i Randers, og byen byder på et bredt udvalg af moderne og klassisk kunst, af malerier og skulpturer, i byrummet og på museer og gallerier.

VIP-partners

HotelRandersLogo Randers REgnskov logo Logo Graceland Randers VaerketLogo Randers Cityforening DjursSommerlandLogo RandersKommuneLogo