Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

MEETRanders

Randers kan byde på et bredt udvalg af anderledes og charmerende mødefaciliteter. VisitRanders står til rådighed med råd og vejledning, og vi sørger gerne for alt det praktiske: 

  • Booking af konferencelokaler og overnatning 
  • Registrering af deltagere
  • Middage
  • Underholdning
  • Ledsagerarrangementer
  • Betalinger

Tilmeld MeetRanders' nyhedsbrev

Velkomstkoncept

Randers lægger stor vægt på at yde den bedste service overfor byens gæster. I den forbindelse har VisitRanders i samarbejde med Randers Kommune udviklet en velkomstservice, når Randers er værtsby for større møder, konferencer, sports- og kulturevents.

Deltagerne får hver en velkomstpose med relevant information om byen og mødet, billetter til attraktioner og et velkomstbrev fra borgmesteren.

Velkomstkonceptet uddeles kun til møder med minimum 50 deltagere.

Mødesteder

Randers har både de traditionelle og stilige mødesteder, som Hotel Randers og de mere utraditionelle som Randers Regnskov. Der er plads til større arrangementer i ArenaRanders og hos Værket. Vi klarer personalearrangementer f.eks. med teambuilding og flydende kaffebord i Kyst- og Fjordcentret. 

Oplevelser før og efter mødet

Der gemmer sig mange gode oplevelser i Randers - også når dagsordenen er et møde med forretningspartnere eller hyggeligt kollegialt samvær. Og tit kommer de gode beslutninger og den rigtige samtale under afslappede former.

Så få en snak, mens I udforsker Regnskoven eller beundrer Elvis' diamanter. Eller lad jer inspirere af naturen ved Kyst - og Fjordcentret eller Gudenåen.

Del denne side